Nieuwe medewerkers gezocht

Hilberink Bouwbedrijf B.V. is een allround B&U bouw- en aannemingsbedrijf actief in Noord-Nederland. Wij realiseren uiteenlopende projecten voor overheid, semi-overheid, woningcorporaties, industrie en particulieren. Hilberink Bouwbedrijf B.V. is een familiebedrijf bestaande uit een hechte groep gemotiveerde medewerkers en is sinds 1958 gevestigd te Nieuw-Balinge (Midden-Drenthe).

Door toenemende werkzaamheden en voor verdere uitbereiding hebben wij de volgende vacatures (M/V) in ons team beschikbaar:

Ervaren Allround timmermannen

Als allround timmerman heb je oog voor veiligheid, kwaliteit en kun je goed in teamverband werken. Je beschikt over een VMBO/LTS of MBO/MTS diploma bouwkunde en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring.

Ervaren allround voorman timmermannen

Als allround voorman timmerman heb je oog voor veiligheid, kwaliteit en kun je goed zelfstandig en in teamverband werken. Je geeft leiding aan enkele collega’s, inleners en/of onderaannemers. Je beschikt over een VMBO/LTS of MBO/MTS diploma bouwkunde en enkele jaren relevante werkervaring.

Keukenmonteur

Je hebt ervaring of bent bereid ervaring op te doen in het monteren en installeren van keukens. Naast het zelfstandig monteren van keukens voer je ook kleine bouwkundige werkzaamheden uit waaronder onderhoudswerkzaamheden.

Leerling allround timmermannen

Je hebt ook voor veiligheid, kwaliteit en kunt goed in teamverband werken. Je bent een aanpakker en leergierig. 

 

Vragen over deze vacatures?

Neem dan contact op met Dirk Hilberink

0528-321236 of d.hilberink@hilberink-bouwbedrijf.nl

Interesse?

Stuur uw sollicitatie aan:

d.hilberink@hilberink-bouwbedrijf.nl of

Hilberink bouwbedrijf t.a.v. personeelszaken

Koekoeksdijk 1, 7938 PG Nieuw Balinge

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.